Kom maar op met ideeën! 

Het is al een aantal weken stil rondom De Weesper en dat komt omdat we op de achtergrond hard aan het werk zijn. Enerzijds werken we aan het evenement van 5 maart en anderzijds aan het opzetten van ons eerste online platform. En dat platform is nu klaar. Vandaag gaan we live

Platform De Weesper
Platform De Weesper. Klik op het plaatje om naar het platform te gaan.

Op het platform verzamelen we wat leeft in Weesp en Driemond en waarvan we vinden dat de politiek op de hoogte zou moeten zijn. Met politiek bedoelen we de nieuwe bestuurscommissie, maar ook de gemeenteraad en het college van Amsterdam. Hoe het werkt? Je maakt een account aan en dan kun je zelf debatten starten en voorstellen maken. Anderen kunnen daarop reageren en jij kunt weer voorstellen van anderen steunen. Ook kun je aangeven dat je anderen wil helpen om hun voorstel verder uit te werken.

Verder kun je stemmen op polls waarmee we polsen hoe bepaalde onderwerpen liggen. Een laatste onderdeel is Gemeentebeleid. Hier zetten we de spotlight op zaken die in de bestuurscommissie of gemeenteraad spelen en waarbij we denken dat het goed zou zijn als Weespers kunnen melden wat ze ervan vinden.