Klaar voor de start

Vorige maand hebben we al geschreven over het onderzoek naar uitgaansgelegenheden voor de jeugd. De bestuurscommissie heeft unaniem ons voorstel gesteund en we kunnen door met het onderzoek. Wel heeft de bestuurscommissie nog aangegeven dat we moeten garanderen dat het onderzoek representatief is en dat we voldoende expertise moeten garanderen. 

Afspraken maken

De afgelopen maand zijn we doorgegaan met de voorbereidingen van het project. We hebben verschillende bijeenkomsten gehad op het stadhuis om verdere afspraken te maken, we hebben het projectplan verder uitgewerkt en we zijn op zoek gegaan naar een studentenuitzendbureau waarmee we kunnen samenwerken. De laatste afspraken worden momenteel vastgelegd. 

We hopen dat we de administratieve zaken nu snel kunnen afronden en dat we dan in januari kunnen beginnen met het werven van de student die de Weesper jongeren gaat begeleiden. Als we de student gevonden hebben gaan we verder met het werven van de jongeren en dan kan het onderzoek echt van start gaan. 

Meld je aan voor de Raad van Advies

Intussen zoeken we ook nog leden van de vereniging die het leuk vinden om straks de jongeren te helpen met advies. Heb je een achtergrond in de wetenschappen en weet je hoe je een onderzoek moet opzetten, vind je het leuk om af en toe tips te kunnen geven aan het onderzoeksteam, meld je dan aan voor onze Raad van Advies! Ook als je affiniteit hebt met de uitgaanswereld en je denkt dat je kennis bruikbaar kan zijn bij het onderzoek, laat het ons weten! Het idee is dat de jongeren het onderzoek opzetten en uitvoeren onder leiding van de student, maar het zou mooi zijn als we een groep mensen hebben die hen op afstand kunnen steunen. Als je interesse hebt, laat het weten via info@deweesper.nl.