Foto van de Kom inn Weesp

Onderzoek Uitgaan - Fase 1

Een maand geleden kregen we de officiële opdracht voor het onderzoek naar uitgaansgelegenheden voor de jeugd. Fase 1 van het onderzoek is nu officieel van start. Afgelopen weken zijn we gestart met de sollicitatieprocedure voor de student die het project gaat begeleiden. Dit hebben we gedaan samen met het studentenuitzendbureau StudiJob in Amsterdam. We hebben gesprekken gevoerd met twee kandidaten die allebei zeer geschikt bleken en het was nog lastig om te kiezen. Afgelopen week hebben we de knoop doorgehakt en daarmee hebben we de eerste stap gezet. Binnenkort vertellen we meer over onze projectleider.

De volgende stap is de sollicitatieprocedure voor de jongeren uit Weesp die het onderzoek daadwerkelijk gaan uitvoeren. Dit gaan we de komende week voorbereiden en zodra die campagne start zullen we het jullie laten weten.

Op verzoek van de gemeente gaan we de komende weken ook nog een aantal oriënterende gesprekken houden met jongeren in Weesp om de onderzoeksopzet te toetsen. Met de resultaten gaan we dan de onderzoeksvragen verder uitwerken en we gaan samen met de projectleider het onderzoek verder voorbereiden. En als we dan alles hebben uitgewerkt en onze onderzoekers hebben gevonden, dan kan het daadwerkelijke onderzoek beginnen. We er enorm veel zin in!