Startschot en Ronde Tafelgesprek

Na een tijd lang gesproken te hebben met de gemeente over de voorwaarden van het onderzoeksproject voor uitgaansgelegenheden voor de jeugd hebben we het voorstel hier en daar wat aangepast en de gemeente heeft afgelopen week een officiële projectopdracht gegeven voor het onderzoek. Dat betekent dat we nu eindelijk van start kunnen gaan.

De projectopdracht is als het ware het startschot. De komende week gaan we beginnen met de zoektocht naar de student sociale wetenschappen die het project moet gaan begeleiden en vervolgens gaan we op zoek naar Weesper jongeren. Ben jij zelf tussen de 16 en 24 en woon je in Weesp, of ken je Weesper jongeren die wellicht geïnteresseerd zijn om mee te doen met dit onderzoek, laat het dan weten via info@deweesper.nl

De gemeente heeft ons gevraagd om voordat we met het onderzoek beginnen eerst een ronde tafelgesprek te organiseren met jongeren om een eerste indruk te krijgen van hoe jongeren denken over uitgaansgelegenheden. Dat is dus naast de sollicitatieprocedure het eerste waar we ons op gaan richten. Hou onze site in de gaten, want we jullie gaan de komende tijd op de hoogte houden van alle activiteiten.