Foto van een popconcert

Vacature!

Wie we zoeken

Wij zoeken 6 jongeren (m/v/x) die betaald uitgaansonderzoek willen doen in regio Weesp en Driemond! Ben jij: 

  • Woonachtig in Weesp of Driemond?
  • Een teamplayer en vet gezellig
  • Een geboren onderzoeker
  • Een uitgaansliefhebber
  • Niet bang om mensen aan te spreken en in gesprek te gaan
  • Tussen 16 en 23 jaar
  • Op zoek naar een super leuke betaalde bijbaan voor 1 dag in de week

Over het onderzoek

Voor jongeren is geen bal te doen in Weesp als het gaat om uitgaan. Vroeger was dat anders. Toen had je de POC, Flat 113 en 't Vosje. Grote bands als Pink Floyd en Doe Maar hebben ooit in Weesp gespeeld. Maar dat is allemaal lang geleden. Tegenwoordig is er niks meer te doen en moet je naar Amsterdam of Hilversum.

De Weesper Vereniging gaat nu in opdracht van stadsgebied Weesp onderzoeken of we oude tijden, in een nieuw jasje, kunnen doen herleven. Kan er weer een club komen in Weesp? Het is een uniek onderzoek, want het is een onderzoek voor en door jongeren.

Welke vragen ga je onderzoeken?

Vragen die we gaan stellen zijn: Hoe gaan jongeren nu uit? Welke uitgaanswensen hebben jullie? Kan er weer een club komen in Weesp? Wat kunnen we van vroeger (POC, Flat en Vosje) leren? Wat zou je nu al, zonder al teveel gedoe in Weesp kunnen organiseren. Hoe zorgen we ervoor dat het niet meer zo'n doodse boel is in Weesp?

We gaan in kleine onderzoeksteams werken en we willen zoveel mogelijk jongeren bereiken, zodat we een goed beeld krijgen van jullie wensen. Maar je gaat niet alleen jongeren interviewen. Zie jij jezelf al de politie of de handhaving interviewen over uitgaan? Of wil je liever met bestuurders in gesprek over cultuur? Binnen dit project is van alles mogelijk!

Het volledige onderzoeksvoorstel vind je hier. Lees dat even door voordat je besluit om te solliciteren.

Laat van je horen!

Lijkt je dit leuk? Mail ons dan op uit@deweesper.nl en wellicht nodigen wij jou uit op onze eerste sollicitatieavond!

Help ons de vacature te verspreiden

Wil je helpen deze vacature te verspreiden, download dan de A4 poster, print deze en hang hem voor je raam, of stuur hem door naar iemand die wellicht geïnteresseerd is in deze baan.