Verenigingenmarkt en OBA

Momenteel werken we hard aan het grote evenement van 5 maart in de Grote Kerk. Maar daarna gaan we uiteraard verder en er zijn al twee data die je alvast in de agenda kunt zetten.

17 maart is om te beginnen de Verenigingenmarkt. Als nieuwe vereniging gaan we daar ook aan deelnemen. Je kunt er kennismaken met de mensen achter de vereniging en we vertellen je graag meer over al onze plannen. We zijn heel benieuwd naar jouw idee├źn en gaan we graag met iedereen in gesprek. Bij het Sluis- en Bruggenfeest is de Verenigingenmarkt altijd de leukste avond, dus we kijken er enorm naar uit om er op die avond te staan.

Twee dagen later, op 19 maart van 15 tot 17 uur organiseren we samen met de OBA in de Bibliotheek Weesp een middag over De Weesper Vereniging. Christian Zierleyn, een van de initiatiefnemers vertelt over het idee achter de vereniging en al onze plannen. Daarnaast gaan we met de aanwezigen in gesprek over welke zaken belangrijk zijn om op de politieke agenda van de nieuwe bestuurscommissie te zetten en welke projecten we als vereniging we het komende jaar zouden kunnen starten. Ook is er een korte introductie van ons nieuwe online platform.